Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polska Vs. Kamerun

ferdas231

Co powiesz o ostatnim meczu reprezentacji Polski  

65 użytkowników zagłosowało

1. 1. czu reCo powiesz o ostatnim meprezentacji Polski

• Totalne cioty i ofermy!!!
      30
    • Zdarza si?, to nie ich wina ...
      1
    • Jeba? PZPN
      21
    • Mam na to wyjebane
      10
    • Wynik nie odzwierciedla przebiegu gry
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po wypełnieniu ankiety opiszcie swój stan psychiczny po przegranej z Kamerunem 0:3 . xDo.O Wg. mnie to są nieudolne cioty co tylko umieją grać w ligowych meczach, a reprezentacje mają w dupię.

Opublikowano

Myślę, że każdy kibic po tym meczu czuję sie rozgoryczony po tym jak odszedł leo mieliśmy wszyscy nadzieje że Franciszek smuda odmieni oblicze Polskiej reprezentacji ale jedno co mi na myśl przychodzi to właśnie tak piosenka

http://www.youtube.com/watch?v=sgSJZiyB4jcp

Bo nie tylko polska piłka reprezentacyjna stoi na żenująco niskim poziomie ale także klubowa nie możemy sobie poradzić z mistrzem Estonii czy mistrzem Azerbejdżanu,w zeszłym roku Wisła Kraków skompromitowała się z Levante a teraz Lech poznań tylko cudem po dramatycznych rzutach karnych awansował do 3 rundy eliminacji ligi mistrzów w którym po 1 średnim i drugim żenującym meczu odpadł z eliminacji. Myślę, że to związek odpowiada za poziom Polskiej piłki. Jeszcze dodatkowo związek pozywa kibiców i autorów strony koniecpzpn.pl A to przecież oni są dla nas nie my jesteśmy dla nich myślę że połowa tego łapówkarskiego związku w którym zatrzymano tylu prezesów i trenerów powinien podać się do dymisji ... Prawda Kamerun to nie jest drużyna amatorów bo jak wszystkim interesującym się piłką nożną wystąpili na mundialu ale początek meczu udowodnił że to nie jest przeciwnik nie do pokonania . Polska drużyna jet w fazie budowy ale naprawdę coś trzeba już grać za 2 lata mamy u siebie mistrzostwa europy a w tej chwili mamy ponad 3 godziny bez strzelonej bramki i to nie napawa optymizmem. A piosenka mi się wydaje podsumowaję naszą federację piłkarską i Pana Grzegorza Lato :). Nawet Janusz Palikot na wizji odważył się te słowa powiedzieć ...

http://www.youtube.com/watch?v=Rt44aFZufC4&NR=1

Czy to kibic czy kibol cała polska jednogłośnie .... PZPN PZPN JEBAĆ JEBAĆ PZPN

notoacta250.png

Opublikowano

ta JP na 100%.

legenda :

jp - jebać pzpn

Dajcie ze siana z tą polską piłką tylko oczy na zdrowiu cierpią, nie lepiej pooglądać jakiś dobry meczyk normalnej ligi.

Opublikowano

Heh ;)

Ja się Ciesze, że przegraliśmy bo obstawiłem na Kamerun i 30zł do przodu.

Już nawet nie interesują mnie bo nawet jakby teraz grali z San Marino to i tak by przegrali.

Brakuje im zgrania a Lewandowski, Obraniak i Błaszczykowski sami meczu nie wygrają.

Me gusta.

Opublikowano

ach jak patrzylem na nich to az mnie cos zabolalo ;D

mamy zrąbanych graczy i bramkarzy jak za 2 lata bedą mistrzostwa pewno nie wyjdziemy nawet z grupy ;D (niewiem czy tutaj sie z grupy wychodzi ale czuje ze odpadniemy prawie na początku)

zawsze trzeba przeciez miec jakies nadzieje ;D

ale ja niemam ;p

hehehasg.png

Sygna by SilverWolf avek by CreatiVe1

Nie bądź pokemon daj - to tylko 3 sek.twojego życia :)

Opublikowano

ach jak patrzylem na nich to az mnie cos zabolalo ;D

mamy zrąbanych graczy i bramkarzy jak za 2 lata bedą mistrzostwa pewno nie wyjdziemy nawet z grupy ;D (niewiem czy tutaj sie z grupy wychodzi ale czuje ze odpadniemy prawie na początku)

zawsze trzeba przeciez miec jakies nadzieje ;D

ale ja niemam ;p

a czy ktos wogule ma nadzieje ? xD bo ja napewno NIE .

Opublikowano

nikt nie ma nadziei dla tego ze z 8 meczy które polska grała wygrane zostały hmm 2-3??

hehehasg.png

Sygna by SilverWolf avek by CreatiVe1

Nie bądź pokemon daj - to tylko 3 sek.twojego życia :)

Opublikowano

moim zdaniem powinni zmienić cały pzpn, graczy, trenera, no po prostu wszystko, przecież gorzej i tak być nie może

Opublikowano

To co się dzieje teraz w polskiej piłce jest żałosne... Zaczynając na "przecudnych" występach naszych klubów w europejskich pucharach a kończąc na reprezentacji. Polskim piłkarzom za przeproszeniem poprzewracało się w dupach. Zauważyłem pewną tendencję, że im więcej zarabiają ty gorzej grają. Bo jak można przegrać z drużyną z Azerbejdżanu czy innego zadupia. Nasi pseudo piłkarze są totalnymi leniami, ważne żeby tylko kasa na konto leciała. Kiedyś zarabiali 100x mniej a potrafili zostać 3 drużyna na świecie! Nie chciałbym być na miejscu F. Smudy gdyż tak na dobrą sprawę on nie ma z czego wybierać. Weźmy chociażby wczorajszy skład:

- Bramkarz:

Fabiański (w Anglii znany jako "Flappyhandski") już od kilku sezonów liczy na koszulkę z nr 1 i co nic... Jak Wenger da mu szanse to wali takie kiksy, że głowa boli, wczoraj na samym początku meczu walnął kichę wychodząc do Eto'o, który mało go nie przelobował.

Obrona:

- Glik - przeszedł w tym sezonie do Palermo, ale znając życie ledwo co się na rezerwę będzie łapał, we wczorajszym meczu grał beznadziejnie z jego winy padła co najmniej 1 bramka

- Sadlok - akurat do niego nie mam pretensji, gdyż jest środkowym obrońcą a z konieczności grał na lewej stronie obrony (gdyż nie mammy dobrego lewego obrońcy)

- Żewłakow - najlepszy obecnie nasz środkowy obrońca, też można się do niego przyczepić w kilku sytuacjach, ale boję się pomyśleć ile byśmy przegrali bez niego

- Wojtkowiak - n/c jest obecnie w takiej formie jak drużyna Lecha, czyli beznadziejnej.

Pomoc:

- Dudka - to nie jest ani pomocnik ani obrońca, na żadnej z tych pozycji nie potrafi za dobrze grać, czysty "zapchajdziura"

- Murawski - on się chociaż starał, oddał strzał w poprzeczkę, ale nic poza tym

- Obraniak - zupełnie bez formy, coś tam wczoraj próbował, ale nie za bardzo mu szło

- R. Lewandowski - to jest jeden z najbardziej perspektywicznych naszych zawodników, tylko cały czas zadaję sobie pytanie czemu środkowego napastnika Smuda wystawił na lewą pomoc? Poza tym wczorajszy mecz mu nie wyszedł (jak większości naszych) nie wykorzystał 100% szansy...

- Błaszczykowski - do niego nikt nie może mieć pretensji, obecnie najlepszy nasz zawodnik, zostawił wczoraj "serce na boisku"

Atak:

- Brożek - kiedyś był dobry... mógł odejść z Wisły gdy był w szczytowej formie a tak tylko rozmienił talent na drobne. Wczoraj prawie niewidoczny.

O rezerwowych nawet mi się nie chce już pisać. Trzeba się chyba szykować na blamaż na Mistrzostwach Europy w 2012, gdyż nie mamy dobrych piłkarzy i nic nie wskazuje na to by coś się miało zmienić...

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

To co się dzieje teraz w polskiej piłce jest żałosne... Zaczynając na "przecudnych" występach naszych klubów w europejskich pucharach a kończąc na reprezentacji. Polskim piłkarzom za przeproszeniem poprzewracało się w dupach. Zauważyłem pewną tendencję, że im więcej zarabiają ty gorzej grają. Bo jak można przegrać z drużyną z Azerbejdżanu czy innego zadupia. Nasi pseudo piłkarze są totalnymi leniami, ważne żeby tylko kasa na konto leciała. Kiedyś zarabiali 100x mniej a potrafili zostać 3 drużyna na świecie! Nie chciałbym być na miejscu F. Smudy gdyż tak na dobrą sprawę on nie ma z czego wybierać. Weźmy chociażby wczorajszy skład:

- Bramkarz:

Fabiański (w Anglii znany jako "Flappyhandski") już od kilku sezonów liczy na koszulkę z nr 1 i co nic... Jak Wenger da mu szanse to wali takie kiksy, że głowa boli, wczoraj na samym początku meczu walnął kichę wychodząc do Eto'o, który mało go nie przelobował.

Obrona:

- Glik - przeszedł w tym sezonie do Palermo, ale znając życie ledwo co się na rezerwę będzie łapał, we wczorajszym meczu grał beznadziejnie z jego winy padła co najmniej 1 bramka

- Sadlok - akurat do niego nie mam pretensji, gdyż jest środkowym obrońcą a z konieczności grał na lewej stronie obrony (gdyż nie mammy dobrego lewego obrońcy)

- Żewłakow - najlepszy obecnie nasz środkowy obrońca, też można się do niego przyczepić w kilku sytuacjach, ale boję się pomyśleć ile byśmy przegrali bez niego

- Wojtkowiak - n/c jest obecnie w takiej formie jak drużyna Lecha, czyli beznadziejnej.

Pomoc:

- Dudka - to nie jest ani pomocnik ani obrońca, na żadnej z tych pozycji nie potrafi za dobrze grać, czysty "zapchajdziura"

- Murawski - on się chociaż starał, oddał strzał w poprzeczkę, ale nic poza tym

- Obraniak - zupełnie bez formy, coś tam wczoraj próbował, ale nie za bardzo mu szło

- R. Lewandowski - to jest jeden z najbardziej perspektywicznych naszych zawodników, tylko cały czas zadaję sobie pytanie czemu środkowego napastnika Smuda wystawił na lewą pomoc? Poza tym wczorajszy mecz mu nie wyszedł (jak większości naszych) nie wykorzystał 100% szansy...

- Błaszczykowski - do niego nikt nie może mieć pretensji, obecnie najlepszy nasz zawodnik, zostawił wczoraj "serce na boisku"

Atak:

- Brożek - kiedyś był dobry... mógł odejść z Wisły gdy był w szczytowej formie a tak tylko rozmienił talent na drobne. Wczoraj prawie niewidoczny.

O rezerwowych nawet mi się nie chce już pisać. Trzeba się chyba szykować na blamaż na Mistrzostwach Europy w 2012, gdyż nie mamy dobrych piłkarzy i nic nie wskazuje na to by coś się miało zmienić...

zgodze sie z toba w 100% , poprostu im sie w dupie poprzewracalo i nic wiecej ^^

Opublikowano

Polska w piłce nożnej to totalne dno .... Powinni wyjebac wszystkich z PZPN . Polacy niepowinni wystepowac na turniejach miedzynarodowych bo to porostu kompromitacja dla całego narodu <_<

To co oni wyprawiaja na boisku ..... żal ich i tyle. Niech niegraja meczy, tylko trenuja przez te 2 lata do ME , zeby zremisowac chociaz jeden mecz w grupie!!! Wszyscy pilkarze sa bez formy , ostatni raz forme mieli kilkadziesiat lat temu.

Trzeba nowych zawodnikow , tyle :angry:

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Opublikowano
mamy zrąbanych graczy i bramkarzy

W takim razie to są jakieś jaja, że oni grają w najlepszych klubach na świecie.

Opublikowano

1. Powinni wyjebac caly pzpn bo tam jest burdel. Każdy dostaje posade po znajomosci, tak nawet powiedział boniek

2. Zmniejszyć pensje, zwiekszyć treningi i rygor

3. Trenować, trenować i trenowac

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

W takim razie to są jakieś jaja, że oni grają w najlepszych klubach na świecie.

no tak, ale np. Podolski (przed dołączeniem do reprezentacji Niemiec) sam pisał do PZPN żeby go wzięli itp. jego list nie został nawet odczytany, więc to tak jakby Polska go nie chciała. a kasa potrzebna jeśli tylko tym potrafi zarabiać.

Opublikowano

Wszyscy dobrze wiemy że jest niezły burdel w PZPN niestety nic na to nie poradzimy najlepiej nie przyznawać się do reprezentacji ^^

Opublikowano

1. Totalne cioty i ofermy!!!

Właczcie sobie na angielska lige. :P

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

POLSKA GOLA

Kobietaa, wiek siedemnaście lat. Urodzona we Wrocławiu.

Na Avaterze i Sygnaturze jestem ja. Wszelkie zażalenia proszę kierować na PW.

d.jpeg

Dziesięć w skali Bouforta dla mnie to spacer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...